Ποιοι είμαστε:

Το φωτογραφικό τμήμα του Πολιτιστικού συλλόγου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης "Κοινότητα νέων" διευρύνθηκε και πέρα από τους κόλπους του Πανεπιστημίου.

Αντικείμενο συζήτησης είναι η φωτογραφία ως τέχνη με παράλληλες συζητήσεις για τις τεχνικές της φωτογραφίας, προβολές βίντεο και φυσικά φωτογραφιών.

Οι συναντήσεις είναι ανοικτές σε όποιον θέλει να δείξει την δουλειά του και να εκφράσει τις απόψεις του πάνω στην φωτογραφική τέχνη...

Παράλληλα διοργανώνονται εκδηλώσεις, εκθέσεις και διάφορες "φωτογραφικές" εξορμήσεις και συνεργασίες με άλλες φωτογραφικές ομάδες.

Το τμήμα δραστηριοποιείται με εκθέσεις φωτογραφίας, ομιλίες και διάφορες άλλες δραστηριοτητες καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Επισκεφτείτε μας και στο Facebook

Επισκεφτείτε την νέα μας ιστοσελίδα

Το φωτογραφικό τμήμα σας ανακοινωνει πως οι συναντησεις σταματάνε για την θερινή σεζόν.

Για νεότερα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Κοινότητας Νέων.

4 σχόλια:

 1. Geia sas paidia.Thelo na matho poy akribos ginontai ta mathimata,giati exo erthei 2 Pemptes stin Panagi Tsaldari 20 kai den einai kanenas ekei kai einai kleisti i koinotita neon.Eyxaristo ek ton proteron.
  Sissy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. στην αίθουσα Δ' του ιστορικού τμήματος στην Παλιά Νομική ( έναντι δημοτικού σταδίου και Περιφέρειας ) στις 20.00

   Διαγραφή

Γράψτε μας την άποψη σας.

Πληροφορίες !

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα κάθε πέμπτη στις 20:00, στα Προκάτ της Κοινωνικής Διοίκησης στην Παλιά Νομική ( αιθουσα Α ) στην Κομοτηνή και μπορούν όλοι να τα παρακολουθήσουν δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Φωτογραφικό Τμήμα Κοινότητας Νέων